Silence is golden

Det er fredag kveld, og nå er det bare en ting som lokker meg; sofaen min! Den er god og myk, og akkurat passe lang. Jeg tar en god pute under hodet. Og når jeg slenger et teppe over føttene mine i tillegg, så føler jeg varmen spre seg gjennom hele kroppen. Ja, det er tid for avslapping! Ren og skjær nytelse for sjelen.

Jeg er veldig takknemlig for den personen som oppfant helgen. Det er så fantastisk herlig å ha to hele dager før man igjen skal ut å gjøre sin innsats. To hele dager til å gjøre alt eller ingenting. To hele dager til å kose seg!

Akkurat nå er det ikke en lyd å høre her, med unntak av fingrene mine som klaprer i vei på tastaturet. Og de skal snart ta pause nå.

Jeg trenger ikke edelstener, for Stillhet er gull… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *