Mandag er moro

Jeg prøver, i alle fall. Men samme hvor mye jeg forsøker å overbevise meg selv om at mandager er moro, så er det ikke alltid jeg lykkes like godt med det. Ny uke, nye muligheter! Det forteller jeg meg selv hver gang helga går mot slutten. Og så begynner jeg allerede å glede meg til neste helg… og det er lov! ;o)

Det er viktig å ha ting å glede seg til. Som den drømmeren jeg er, så har jeg alltid hodet fyllt med tanker om ting jeg håper skal skje. Jeg håper og drømmer. Men det er godt å vite at noen ting kommer til å skje, slik at man har noe håndfast å se fram mot. Slik som den neste helga. Og helga etter der. Og helga etter der. Ser du en trend?…

Det er alltid mye å glede seg til; en tur ut i skogen, en kinotur med jentene, middag borte hos gode venner, en tur på hytta, en rolig stund, en ny bok, god musikk. De gode opplevelsene står faktisk i kø og venter, og det er deilig å vite at de kommer. For det gjør de!

Gjennom regnbuens glans
ser jeg himmel og hav
smelte sammen i soloppgang.
Og mens tankene flyr
våkner sanser til liv.
Og jorden nynner sin egen sang.

Ha en fantastisk flott kveld! :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *