Jeg byr deg en vals

– Kom og dans med meg!… Innimellom får jeg så lyst til å danse! Og da mener jeg ikke slik risting og shaking som man driver med i dag, for det klarer jeg jo fint selv. Nei, jeg mener å danse sammen med noen. Slik som man ser på film eller TV; der mannen og kvinnen faktisk holder hverandre i hånden når de danser. En deilig dans; hva med en smektende vals? Eller en sensuell salsa? Kanskje en het tango?

Jentene og jeg vi svinger oss stadig i valsen, vi. Da er jeg naturligvis den som svinger, og jentene er de som blir svingt. Særlig minstesnuppa. Hun elsker å svinge rundt og rundt med Mor; å snurre og snurre, helt til jorden spinner.

Jeg har ristet støvet av ballkjolen og hentet fram glass-skoene fra bakerst i skapet. Nå venter jeg bare på at den Gode feen skal komme og trylle litt, slik at jeg også kan få danse på ball med Prinsen. Jo da, det er alltid lov å drømme!… Men faktum er at jeg trenger hverken ballkjole eller glass-sko for å danse; jeg danser gjerne rundt barbeint, jeg. Og det gjør jeg, også. ;o)

Og ja – jeg er fullstendig klar over at det først er advent, jul og vinter før våren kommer, men jeg synes denne sangen er så nydelig…

Jeg har vårkjolen på,
vinden stryker meg nå.
Jeg byr deg en vals –
Kom og dans med meg!…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *