La snøballen rulle

Så har jeg satt igang prosessen; dyttet snøballen utenfor bakken, og nå står jeg og ser på at den ruller nedover. Det er tid for forandring; ekte forandring. En ny start! For både jentene og meg.

Innerst i sjelen min så har jeg visst lenge at denne dagen ville komme. Det måtte den! Jeg har ønsket og håpet. Jeg har bare ikke visst når. Men plutselig så fikk jeg en mulighet, og den har jeg nå grepet. Det er tid for å flytte på seg… til den andre siden… av Mjøsa…

Muligheten presenterte seg veldig raskt; på under ei uke. Så nå er det plutselig tusen ting som skal ordnes, og jeg har tusen ting i tankene mine. For ikke å snakke om alle de forskjellige følelsene som dukker opp. Mest glede! Masse glede! Men også mye annet, naturligvis… Det blir virkelig nytt år og nye muligheter. Åh, det blir så fint! Det blir så godt!

Jeg sender masse fred og kjærlighet ut i verden, fra min lille kant på jorden!…

My wish for you
Is that this life becomes all that you want it to
Your dreams stay big, your worries stay small
You never need to carry more than you can hold

Gode ting skjer! Og dette er bare starten… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *