Magiske øyeblikk

Noen ganger er livet rett og slett fullkomment. En deilig hyttetur sammen med gode venner i den magiske fjellheimen, der barn er barn og de voksne også er med og leker. Å kunne kaste seg utenfor en hardpakket bakke på et bittelite akebrett og bare la det stå til; skli nedover mens snøen spruter rundt ørene på en – det er herlig!

Spise deilig middag i fellesskap, og så legge alle barna så vi voksne kan slappe av litt ekstra. Jeg føler meg rimelig trygg på at dette var siste gangen min 10 årige datter får lov til å ligge på hemsen med to jevnaldrende gutter, «uten tilsyn» ja… ;o) Kortspill og vin til langt på natt, ispedd noen morsomme historier og selvdiktede sanger. Det er så deilig å le til man får vondt i magen!
Magiske øyeblikk som jeg lever lenge på.

Tre familier. Mine aller beste venner. På toppen av verden. Da finnes det ingen grenser. The sky is the limit;
To infinity and beyond!… :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *