Ny uke, nye muligheter

Det er alltid en interessant opplevelse å skulle gå i banken og spørre om å få låne penger. Det er en av de situasjonene der jeg virkelig føler at jeg blir målt opp og ned. Man må liksom selge seg selv litt, og da hjelper det veldig å ha en svoger som er god på slikt. Får man ikke god service i sin egen bank, så er det bare å oppsøke noen andre. Dette er en av de områdene der gresset virkelig kan være grønnere på den andre siden… bokstavelig talt, i mitt tilfelle da… ;o)

I dag har jeg vært på «frierføtter» i en bank på Gjøvik. Jeg fikk faktisk ja, så nå skal jeg by på et hus. Jeg har funnet et jeg har lyst på, og jeg gjør meg klar til å kaste meg uti budrunden. Det blir veldig spennende! Det er absolutt ny uke og nye muligheter nå, og det føles så deilig.

Jentene skal på besøk på den nye skolen sin neste uke. Minstesnuppa gleder seg veldig, mens storesøster gleder seg og gruer seg like mye. Jeg «lokker» med alt jeg kan komme på av goder, for jeg vet at det kommer til å bli så godt for henne. Og jeg tror hun er i ferd med å se det selv, også.

For hver dag som går nå, så kjenner jeg at jeg slapper av mer og mer. Jeg kan slippe skuldrene ned hakk for hakk, fordi ting faller på plass. Alt vil ordne seg. Og det føles så deilig. :o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *