Jeg er klar!

Nå er jeg klar. Helt klar til å ta imot alt det nye året måtte bringe; alt av både gleder og utfordringer. Klar til å gjøre mitt aller ytterste for å være en god mor, en god venn, et godt medmenneske. Jeg står her med åpne armer; klar til å gi, klar til å ta imot.

Jeg hadde gitt meg selv et løfte om å utnytte årets siste dag på best mulig måte, og det har jeg nå gjort; jeg ønsket ikke å la noe være ugjort. Jeg grep dagen og tok en sjanse. Uansett hva som måtte skje, så vet jeg i alle fall at jeg har forsøkt. Jeg har gitt det mitt aller beste, og det kan jeg leve med. Mer enn det kan jeg ikke kreve av meg selv eller livet mitt. Åpen, ærlig og med hjertet i hånden; det er meg. Jeg kan ikke være noen annen enn meg selv, og jeg la igjen alle skuespillerkunster i et annet liv. ;o)

Det er ofte vi selv, mer enn andre, som legger bånd på det vi kan gjøre. Det er lett å sette en sperre for seg selv, og gå glipp av sjanser og gode muligheter. Kanskje man tror at man ikke kan; kanskje man tror at man ikke er god nok. Men innerst i hjertet, der ligger styrken man trenger for å se at man kan. Motet som gjør at ingenting er umulig. For det er lov å prøve! Og skulle man ikke lykkes, så er det bare å prøve igjen. Man må ikke la seg skremme av en oppoverbakke. Får man den drahjelpen man trenger, så står man plutselig på toppen, og der er det en fantastisk utsikt. Bare fantasien setter grenser for det som er mulig. Du kan gjøre alt!

Jeg ønsker deg et riktig godt nytt år, fylt med glede og muligheter. Måtte alle dine drømmer og håp bli til virkelighet! Nyt livet, og lev det! 🙂

One thought on “Jeg er klar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *