Et siste forsøk?

Du vet hvordan det er når det er noe du vet du skulle ha gjort, men det er så vanskelig å gjøre det? Grunnene til hvorfor det er så vanskelig kan være mange. Kanskje man er redd for å såre noen. Kanskje man er redd for å bli såret selv. Kanskje man er redd for hva andre skal tenke. Eller kanskje man rett og slett ikke vet hvordan man skal gå fram.

Jeg har kommet dit at jeg ikke lenger bryr meg om hva andre mener eller tenker om meg. Og det er ikke fordi jeg er slem eller uomtenksom. Jeg har bare sluttet å bekymre meg om hva andre synes. For det som virkelig betyr noe er hva jeg synes om meg selv. Og den dagen jeg innså det, så åpnet en helt ny verden seg. Jeg ble ikke hverken vill eller gal, men jeg klarer nå å legge av meg det «snill jente» syndromet, som så mange av oss har båret med oss hele livet. Nå kan jeg ta opp kampen med mennesker som behandler meg urettferdig, når det trengs. Og det er godt.

Nå vet jeg hva jeg vil i livet, og jeg er ikke lenger redd for å gå ut og forsøke å finne det. Nå tør jeg å prøve! Og akkurat det er faktisk en veldig god følelse. For uansett hva resultatet blir, så vet man i alle fall at man har forsøkt. Og det er mye bedre enn å ikke gjøre noe, og senere undre seg over hva som kunne ha skjedd, hvis man bare hadde tørt å prøve.

Hvis det er noe du gjerne skulle ha gjort, så er det bare å finne en sjanse og bruke den. Grip dagen og alle mulighetene den byr på. Carpe diem! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *