Nytt år, nye muligheter

Ja, så skriver vi 2010. Et helt nytt år står foran oss, fullt av gode muligheter som bare venter på å gripes. Alle tar vi med oss noe inn i det nye året; forventninger og forhåpninger, drømmer og ønsker, planer og resolusjoner.

Alle fortjener glede i livet sitt. Tenk for et godt sted verden ville være hvis alle, når de gikk ut døren sin hver morgen, tenkte at i dag skulle de gjøre sitt beste for å glede noen. Hvis man har den positive innstillingen, så har man kommet langt på veien for å hjelpe noen til en bedre hverdag. For det finnes nok av steder og områder hvor man kan hjelpe til. Hvis man vil.

Et av mine ønsker for dette året er å få hjelpe noen. Jeg er så takknemlig for det jeg har; jentene mine, familien min, gode venner. Så mange mennesker har vist meg omtanke og omsorg i året som har gått, og det bærer jeg med meg. Sterkt inspirert av den kjærligheten jeg har følt fra alle dem, så skal jeg gjøre alt jeg kan for å spre fred & kjærlighet. For jeg har et sterkt ønske om å få gi noe tilbake; å utgjøre en forskjell for noen. Og jeg er klar til å gjøre mitt ytterste for å gjøre det.

Hva ønsker du, da? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *