Vis meg tyngde, vis meg gull

Fortell meg om ting som er viktige. Vis meg de egenskaper og kvaliteter som betyr noe. Vis meg tyngde, vis meg gull! For jeg vet så altfor godt at de finnes. Jeg har sett dem. Og det var ikke bare en ønskedrøm; de var ekte. De er ekte.

Ta min hånd og led meg gjerne; ut under stjernene. Vis meg veien hjem. Når alt kommer til alt, så handler det vel om å komme hjem. Til det som føles trygt og godt, nært og kjært. Å elske og bli elsket. Å gi og å få. En redningsline for et kjempende hjerte. «Don’t let your lifeline go».

Jeg vender stadig øynene mot stjernene, mens jeg undrer. Jeg undres over så mye; jeg tenker og føler. Og jeg er. Her og nå, midt i livet. Jeg krever ikke mer, men jeg fortsetter å håpe. Jeg drømmer om det som er ekte. For jeg vet at det finnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *