Gode dager og gode minner

Nye opplevelser, nye muligheter, nye venner. I dag har jentene hatt den første dagen sin på den nye skolen, og det gikk så flott for begge to. Og det er ikke noe som gleder et morshjerte mer enn når jentene mine koser seg og har det bra. Det finnes ikke noe bedre enn det! 🙂

Vi tok en stille og rolig morgen, med en lang og god frokost, slik at det ikke skulle bli noe stress for jentene på den første skoledagen. Jeg tror nemlig at alt går lettere når man går til noe nytt med en rolig sinnsstemning; alt føles så mye enklere da. De var naturligvis spente på skoledagen sin, men de var spente på en god måte. De gledet seg.

Det skal ikke så mye mer til enn at man står opp om morgenen og tenker at dette skal bli en god dag. Jeg holder en knapp på at vi tiltrekker oss det vi fokuserer på. Tenker jeg at jeg skal ha en god dag, så får jeg en fin dag. Tenker jeg at jeg skal ha en dårlig dag, så blir det rett og slett stusselig. Derfor prøver jeg å tenke positivt, hver dag.

Til en stor grad er det vi selv som har kontroll over det som skjer rundt oss, hvis vi er flinke til å bruke våre muligheter og egenskaper på en god måte.

Husk at dette er den første dagen i resten av ditt liv – gjør den minnerik! 🙂

One thought on “Gode dager og gode minner

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *