Sing me a song

Jeg ønsker meg en sang. For et par uker siden hadde jeg en fin musikalsk opplevelse, som jeg gjerne skulle hatt mer av. Noen gode opplevelser vil man aldri skal ta slutt. Akkurat nå skulle jeg ønske det var noen som kunne synge til meg. Det hadde vært deilig. Det hadde ikke trengt å være noe vanskelig eller innviklet. En enkel melodi hadde vært nok. Bare å høre en syngende stemme; det hadde gjort underverker akkurat nå.

I dag har jeg sittet og hørt på mye forskjellig musikk. Jeg elsker musikk! Musikken gir meg alltid glede, og har jeg en tung dag så finner jeg alltid trøst i musikken. Dagen i dag ble en smule annerledes enn planlagt, men sånn er det jo ofte. Den begynte ikke helt bra, men den tok seg kraftig opp utover dagen. Heldigvis. Og jeg fikk god hjelp av den største snuppa mi. På dager som denne så ser jeg hvor stor hun egentlig har blitt. Hun forstår når jeg virkelig trenger henne, og da trår hun veldig støttende til. Og det er jeg så glad for. Vi kan jo ha våre runder med det ene og det andre, men jeg vet at hun er der og kan ordne opp – når hun vil. Og nei, jeg har ikke vært trist eller lei meg. Det var bare mye annet som plutselig skjedde, sånn helt uforutsett. Noen ganger trenger Mor hjelp.

Dagen endte med et koselig bursdagsselskap for verdens beste søster. Hipp hurra for Lillesøs som fyller år på mandag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *