Fargerike kokkekunster

God mat i godt selskap er kjempekoselig. Og jeg synes det er så moro å lage mat sammen med noen som koser seg på kjøkkenet. Å kunne glede seg over noe som i utgangspunktet er så enkelt som å lage mat, det er en ekte enkel glede.

Jeg er ingen superkokk. Jeg liker mye heller å bake. Å lage kaker og pynte dem med all slags glade farger; det er meg. Så jeg lar meg lett imponere av kokekunster på kjøkkenet. Det er faktisk veldig moro å se på noen som koser seg med å lage maten. Det er nesten litt inspirerende. Jeg tenker at jeg kanskje bør satse på et eller annet kokkekurs når ting roer seg litt her. Det hadde vært noe. Jeg kunne absolutt trenger litt ny inspirasjon i matveien; spesielt når det gjelder middag. Jentene og jeg ender som regel opp med omtrent de samme tingene til middag hver uke. Hvis noen har noen fristende middagsoppskrifter å dele, så er det bare å si ifra. De mottas med takk! ;o)

One thought on “Fargerike kokkekunster

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *