Snart solgt?

Endelig begynner jeg å komme i havn med den gamle leiligheten. I dag har jeg hatt god hjelp til både vasking og maling av venner og familie. Jeg hadde også en privat visning for en interessert person. Hun kom med et bud nå i kveld, så nå får jeg tenke litt over ting. Det gjelder vel å ha litt is i magen som selger også, og ikke bare når man er kjøper… 🙂

Nå vet jeg at det er flere som er interesserte, så det blir en avveining om jeg skal hyre en megler og ta en ordentlig budrunde, eller om jeg skal satse på å få solgt privat så raskt som mulig. Det er naturligvis pengene som avgjør her. Hvis jeg ikke vinner i Lotto snart, så er det jo begrenset hvor lenge jeg kan sitte med to huslån. Så vi får se. Jeg får sove litt på det og se hva magefølelsen sier i morgen.

To be continued… ;o)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *