Snart påskeferie…

Så er det fredagskveld igjen. Jentene og jeg har kost oss sammen med Bente og guttene i hele kveld. To små prinser og to litt større prinsesser ligger nå og sover søtt på rommet til guttene, mens søstrene sisters sitter foran TV’n med hver sin PC på fanget. Det er tid for litt god gammeldags avslapping. Ikke noe oppussing hverken her eller der i kveld. Bare tid for å ligge på sofaen i kosedress og gjøre absolutt ingenting.

Jeg fortsetter å glede meg. Innimellom slagene på jobben, så sitter jeg der plutselig og bare smiler for meg selv. Det er herlig. Jeg er så glad! Og nå gleder jeg meg utrolig mye til å få besøk neste helg, og så til hyttetur i Påsken. Det skal bli så deilig. Rett og slett kos, etter alle kunstens regler. Er det et sted jeg koser meg, så er det nemlig der oppe. Og nå blir det jo enda bedre, nå som jeg har noen å dele det med. Alt er så mye bedre når det kan deles! Påskekos med fyr på peisen og stjerneklare netter. Sol i hytteveggen og Kvikklunsj i lomma. God mat, godt drikke og verdens beste selskap… Åh, som jeg gleder meg!

Jeg ønsker alle ei herlig helg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *