Langdag!…

I dag har jeg hatt en lang dag, der jeg egentlig har fartet mye rundt og ikke fått gjort så mye i det hele tatt. Men jeg har vært over og tatt takst på leiligheta, så nå er det ikke lenge før salget annonseres. Jeg har sett bildene de har tatt, og de ble kjempefine. Så nå håper jeg bare at noen er interesserte og roper ut at de vil kjøpe. Jo før, jo bedre!

Foreldresamtale på skolen i 1. klasse ble naturligvis spennende. Minstesnuppa har det veldig fint og gjør det bra, men sliter kanskje litt med motivasjonen innimellom. Da har hun mer lyst til å slappe av, som hun har sagt til dem. Og de som kjenner lillesnuppa mi vet jo godt at hun er av den avslappende personligheten som liker veldig godt å gjøre akkurat det; slappe av og sove. Så da måtte jeg smile litt for meg selv og forklare at det er slik hun er. Og slik har hun vært siden hun var bitteliten. Hvis hun får valget, så vil hun sitte rolig og kose seg. Men det går naturligvis ikke an når man går på skolen…

I kveld savner jeg kjæresten min ekstra mye. Så jeg teller dagene som gjenstår før vi kan treffes igjen. Og en ting vet jeg for framtida; det kommer til å bli så fint! Og det at vi har den tryggheten der, det er så veldig godt.

Jeg bare gleder meg!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *