Tryllestøv

En rosa drøm; minstesnuppa sitt soverom. Snuppeluppen var veldig klar i sitt fargevalg. Det måtte naturligvis bli rosa. Så i kveld har jeg tatt fatt på hovedoppgaven på hennes rom. Nå blir det rosa. Fargen heter «Tryllestøv» og passer perfekt til min lille prinsesse. Hun har selv fått velge ut gardiner og sengetøy, og valget falt på et fint sett som har roser og hjerter, og ikke minst ordene «Peace» og «Love» skrevet på kryss og tvers. Da måtte jeg smile litt for meg selv. Det virker som om minstesnuppa også har plukket opp på det å spre fred & kjærlighet… 🙂

Storesøster sitt rom er så godt som ferdig nå. Med god hjelp av min svoger og hans far har jeg i kveld fått flyttet inn skap på rommet hennes. De må males, men ellers er de helt greie. Så nå er det liksom «one down, 2 to go». Det begynner virkelig å bli lys i oppussingstunnelen nå. Jeg gleder meg veldig til å få mitt eget soverom i orden.

Det er tirsdag kveld, snart onsdag, og bare 3 dager igjen til jeg får besøk. Åh, som jeg gleder meg!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *