Løp og kjøp!

Ja, så er leiligheta offisielt lagt ut for salg. Nå blir det skikkelig spennende framover! Det er satt opp visning neste uke, men allerede denne uka er det visst noen som skal på privatvisning. Det er moro at det er noen som er interesserte med en gang. Jeg håper naturligvis på fullt hus og stormende jubel på visningen neste uke!… ;o)

Det ble i grunnen utrolig fint med parkett på stua, kjøkkenet og i gangen. Morsomt at jentene kommenterte at så fint kunne det ha sett ut mens vi bodde der… 🙂

Nå som det nærmer seg slutten merker jeg hvor godt det skal bli å være ordentlig ferdig med den biten av livet mitt. Det skal bli fint å kunne konsentrere seg om ett hus, i stedet for to. Og tenk så deilig det blir å kunne reise til Stange for å gjøre noe annet enn å jobbe i leiligheta med ting som skal ordnes. Besøke noen. Kose oss sammen med familie og gode venner.

Jeg krysser fingre og tær for at den riktige kjøperen dukker opp snart! 🙂
Annonsen ligger ute på finn.no.

I dag er det bare 4 dager igjen til jeg får besøk av min kjære; nedtellingen er i full gang. Jeg gleder meg noe helt ubeskrivelig! ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *