Den store ventedagen

I dag har jentene ventet veldig. Ventet og ventet på at vi skulle få selskap på hytta. Omsider ankom Mormor og Bestefar, akkurat før de skulle legge seg. Mer og etterlengtet selskap skal ankomme i morgen.

Vi fylte dagen med aktiviteter på Bjorli. Det har vært en ordentlig forblåst dag. Jeg får visse assosiasjoner til Ole Brumm og den store Blåsbort dagen. Det var liksom ikke dagen sin til å ta med jentene på skitur i fjellet i dag. Derimot gikk vi langt og lengre enn langt på bena, så flinke har de vært allikevel. Og aller mest moro var det å se på de som kjørte slalom og snowboard. Så i morgen skal eldstesnuppa få snowboard-timer. Det gleder hun seg veldig til! Mormor er snill som sponser henne med det… 🙂

Jeg har tent lys og skal slappe av foran peisen, mens jeg gleder meg veldig til å få selskap av min Kjære i morgen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *