Snowboard jenta mi

Så hadde dagen endelig kommet; eldstesnuppa skulle få prøve snowboard! Hun har gledet seg i mange dager. En blid og hyggelig svensk instruktør ga henne en to-timers leksjon, før hun satte igang alene. I barnebakken, vel og merke. Det gikk så fint! Jeg er så stolt av henne for at hun tørte å prøve snowboard; hun som ikke har villet prøve slalom tidligere. Balansen satt som et skudd, og blidere jente enn jeg har sett i dag, det skal man lete lenge etter. Det var så moro, at nå må det nok bli snowboard utstyr til bursdag og jul neste gang.

Snowboard jenta mi

Det har jo ikke akkurat gått upåaktet hen at det er 1. april i dag. Jentene har gjort sitt beste for å lure meg gang på gang, og jeg har jo spilt med. Men til slutt kunne jeg ikke dy meg; jeg måtte bare lure dem en gang jeg, også. Heldigvis med suksess!…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *