Sol, strålende sol

Nok en dag med strålende sol på hytta. Vi var invitert til lunsj nedi «Moen» hos onkelen min, og etter deilige hjemmebakte rundstykker tok jentene og jeg på oss uteklær og koste oss ute. Jeg fikk vel nesten 1 1/2 time i solveggen på trappa der, mens jentene lekte. Det var utrolig deilig!

Jentene har lekt enda mer i kveld, da vi igjen tok turen til Setra og fetteren min. Det er så moro at de har funnet tonen med tremenningene sine. Dessverre ble Mormor sjuk mens vi var der, så nå sitter vi og bare håper at det ikke er noe smittsomt. Jeg nekter å få en runde til med dette svineriet nå!

Jeg savner min Kjære. Mye sjukdom i påskeuka og andre forhold helt utenfor vår kontroll satte en stopper for akkurat den Påskedrømmen, men vi får ha det til gode. Det kommer mange fine langhelger utover våren. Jentene og jeg koser oss i alle fall veldig. Og i morgen er det nok en feriedag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *