God Påske!

Det er Påskeaften, og roen har senket seg over meg. Den aller siste kvelden på hytta i denne omgangen. Jentene er i senga, og jeg slapper av igjen – foran peisen. Det er så deilig!

Vi har vært utrolig heldig med været hver dag denne uka vi har vært her. Det har i grunnen vært strålende vær hele tida. I dag var vi like heldige som vi har vært de siste dagene, og våknet til sol og flott skiføre. Snuppeluppen har virkelig blitt en liten kløpper på ski disse dagene. Hun er nok en smule mer ivrig enn storesøster når det gjelder bortover-ski.

 Snuppeluppen i kjent stil
På fjellet kan alt skje; vi har hatt besøk av både Sjokoladetrollet og Påskeharen. Sjokoladetrollet har vi blitt introdusert til denne uka, så han dukker sikkert opp som en fast gjest neste Påske også, tenker jeg… Jentene pleier å være flinke til å huske alt som har med godteri å gjøre!
Ha en herlig Påskeaften! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *