Solgt!

Da er leiligheta solgt! Det ble litt fram og tilbake, akkurat som det var da jeg skulle kjøpe huset. Men jeg var litt hard og hadde is i magen, og fikk det som jeg ville. Så jeg er veldig godt fornøyd! Jeg kunne ventet lenger og kanskje fått mer, men nå får jeg levert nøklene den 1. juni, og dit er det bare snaue 7 uker. Altså er jeg så godt som ferdig med å være huseier på to steder. Det føles godt! Jentene og jeg måtte naturligvis ut å feire. Det ble Burger King, etter deres ønske. De er lette å glede, jentene mine.

Det var noe annet å feire i dag, også. En meget hyggelig foreldresamtale med kontaktlæreren til eldstesnuppa ga all grunn til glede og ekstra kos. Det var ikke annet enn ros og lovord, og jeg fikk bekreftet det jeg har sett selv de siste månedene; hun har det bra på skolen! Både faglig og sosialt. Ikke noe er bedre å vite enn akkurat det. Det er jo ikke mer enn et halvt år siden at jeg kom på den gamle skolen, der hun satt og gråt. Den dagen visste jeg nesten ikke ut eller inn. Jeg har nå fått bekreftet på nytt at jeg gjorde det rette. Det var riktig å flytte. Riktig på alle måter. Nytt liv og nye muligheter for oss alle tre. 🙂

One thought on “Solgt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *