Fredag igjen

Nå skulle jeg veldig gjerne ha sittet i armkroken til min Kjære. Men i stedet har jeg sittet sammen med jentene og sett på film. Det er koselig det, også! Filmkveld med jentene mine. Så håper jeg å sitte i den gode armkroken i morgen!…

Vi har vært borte på hyggelig middagsbesøk hos en gammel kollega av meg og familien hans i kveld. Det er alltid så koselig! Jentene trives også veldig i lag med dem. Det er moro å se at to jenter og to gutter kan komme så godt overens. Barn finner gjerne noen lekekamerater med samme personlighet som dem selv. Og det ser jeg godt når vi er sammen med noen som de ikke kjenner så godt.

Nå som jentene er i seng, så skal jeg slappe av litt på sofaen. Litt 80-talls musikk strømmer ut fra høytalerne akkurat nå. Jeg har laget en musikk-side på Facebook, som har fått tilhengere over all forventning. Det skulle bare bli en liten side for å dele noen videoer med noen venner…. Vi ♥ musikken fra 80-tallet! Utrolig moro å se at det er så mange andre som liker musikken fra pop og rockens store tiår! 🙂

God fredagskveld!

One thought on “Fredag igjen

 1. Nå har jeg lest litt i bloggen din…..å Guri….det griper meg.
  Så utrolig vakker, åpen og ærlig blogg du skriver! 1000 takk….jeg blogget lenge anonymt, og jeg kan fortsatt bli litt skrekkslagen om jeg dveler ved tanken på at hva om den eller den har funnet veien til bloggen min….
  Noe som jo er tull, selvfølgelig….man skriver nøyaktig hva man vil i bloggen, og tør å stå for det også….
  1000 takk for at du deler, jeg ble oppriktig glad jeg nå. =)

  Følger med i bloggen din =)
  Kathrin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *