Glade gjerninger

Det gir alltid en god følelse å kunne glede noen. Jeg prøver å vise jentene at det er bra å gjøre noen små, gode gjerninger i hverdagen. Det er fint å kunne gjøre noe for andre, uten å forvente noe tilbake. Å gjøre det lille man kan, for å spre litt fred & kjærlighet. Glade gjerninger. Det skal ikke mer til enn å gripe muligheten når den byr seg.

Noen ganger kommer man over noe som virkelig sprer glede, på nettet. På norsk gode gjerninger, på engelsk random acts of kindness (RAKs). Les denne bloggen om en herlig måte å feire en bursdag på. Jeg ble så inspirert at jeg vil finne på noe lignende på min egen bursdag. 🙂

I kveld satte jeg igang på soverommet mitt. En dyp rød vegg har fått sitt første strøk; fargen heter «Peon». Det blir kjempefint! De tre andre veggene skal være lyse, nesten hvite. Åh, som jeg gleder meg til å få det ferdig. Her snakker vi en glede som er så stor at den nesten er ubeskrivelig. Mitt eget rom, akkurat slik jeg vil ha det. Ned til den minst detaljen. Endelig! Gleder meg, gleder meg, gleder meg! Ja, så mye gleder jeg meg altså… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *