Dager finnes i alle farger

Etter å ha blogget et halv år, så kan jeg vel konstantere at det ikke bare finnes glade dager. Jeg vet altfor godt at dager finnes i alle farger, også grå. Men så – den som venter han skal få. De visste det, Knutsen og Ludvigsen. Det vet jeg også. For selv om dagene kan være grå innimellom, så er hemmeligheten å fokusere på alt som er godt i livet. Alle de små og store gledene. Da er det mye enklere å komme seg igjennom de dagene som er vanskelige. For livet er dessverre ikke idyllisk, i alle fall ikke for de fleste av oss. Det er viktig å bevare håpet, og å være takknemlig for det man har.

Jeg kjenner at jeg lever veldig i nuet akkurat nå. Det er dagen i dag som teller. Så kommer morgendagen, med alt den måtte bringe med seg. Jeg må leve litt akkurat i dette øyeblikket. Jeg tror det er sunt. Sette meg nye mål og legge nye planer. Få nye drømmer og skape nye håp. For akkurat i skrivende stund, så vet jeg ikke hva det er jeg ønsker, og det er faktisk litt uvant. Jeg vet bare at jeg skal ta alt som måtte skje med stor ro.

Etter å ha hatt en veldig klar visjon for hva det var jeg ønsket, så snubler jeg nå litt. Eller i alle fall det jeg trodde jeg ønsket. Glansbilder slår sprekker. Idoler falmes. Høre flotte ord og så oppdage at de kom fra noen andre. På ett eller annet tidspunkt så slutter man å tro på julenissen som barn. Sånn er livet. Man må bare takle de skuffelsene som dukker opp. For de dukker dessverre opp. Det er en del av livet. Det gjelder bare å fortsette videre framover. Man må ikke gi opp.

I ett lite øyeblikk, så var alt på plass. Jeg hadde det jeg savnet. I det neste var det borte. Så famler jeg litt rundt i blinde, og finner en tråd som jeg kan trekke meg ut igjen med. Styrke. Besluttsomhet. Mot. For det har jeg. Jeg klarer meg alltid. Jeg fortsetter videre! Alltid videre. Og jeg har det bra! Life’s like a roller coaster; det går både opp og ned i livet. Og når det går litt ned, så settes alt i perspektiv igjen for meg. Jeg setter ekstra stor pris på alt det gode jeg har i livet mitt. 🙂

Det handler ikke om å finne den man vil gå til sengs med,
men å finne den man vil våkne opp sammen med.
Det handler ikke om hvem man vil leve livet sammen med,
men å finne den man ikke kan leve uten.
For i verden er du bare noen,
men for noen er du hele verden.
(hentet fra en statusoppdatering på Facebook, opphav ukjent)

Kanskje jeg ikke leter i det hele tatt. Kanskje den store løsningen er å være en som blir funnet?… 🙂

Jeg føler at jeg har fått satt ordentlig strek for de siste ukers hendelser. Jeg er klar for neste runde av hva det nå måtte være livet har å by på. Jeg har hatt en herlig dag i dag, sammen med mange gode venner. I morgen er det atter en dag, og den skal også bli god! 🙂

One thought on “Dager finnes i alle farger

 1. Heisan!
  Takk for i går – koselig å hilse på dere igjen! MÅ ikke bli så lenge til neste gang!!

  Og når du skriver som her… tenker jeg på noe jeg hørte i går.. og måtte tenke på hvem som sa det. Først mente jeg det var I'n din – men det var den store I'n til T.. "Hvem har du i kikkerten nå" spurte farmor – "Har ingen i kikkerten – nå venter jeg på han som vil ha meg" svarte I:)
  Ikke dumt bare det – for den som vil ha både henne og deg er der ute – et sted!!! Helt klart! Flotte jinter begge to – noen må da vite sitt beste! 😉

  Nå er det på tide å sove her.. lite gjort i dag, men basar ble det – og A var fornøyd med denne dumma mamma'n læll 😉

  Go' mandag!!
  KLEM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *