Scrapping, her kommer jeg!…

I all fall snart. Jeg har tenkt meg på Mjøstreffet i juni. Det blir min måte å forsøke å få satt foten innenfor scrappeverdenen igjen. Jeg vet ikke hvorfor det har vært så vanskelig, men sånn er det bare. På en måte tror jeg at det ble for mye for meg. Ikke selve scrappingen og forumet. Men det var for mye som minnet meg om alt som har skjedd i heimen. For mange mennesker som kjente oss begge to. Og noen ganger får man bare noen slike koblinger, som gjør at ting blir vanskelige. Og har man først trukket seg unna, uansett hva grunnen måtte være, så er det altså en liten baug å komme seg inn igjen. Ikke fordi jeg har vært redd. Ikke fordi jeg ikke hadde lyst. Rett og slett bare fordi det ble vanskelig. Og vanskelige ting må man bare jobbe seg igjennom. Og det har jeg gjort. Derfor tar jeg nå et lite skritt inn i scrappingens verden igjen. Så får vi se om inspirasjonen kommer snikende. Det skal i alle fall ikke mangle på bilder, for dem har jeg nok av.

Flere bildemuligheter skal det dessuten bli. Vi venter på at den neste lille prinsen i familien skal bli født. Det er bare dager eller timer om å gjøre til jeg blir tante igjen. Og det skal nok få fart på scrappelysten, tror jeg. Og så har jeg shoppet litt igjen til meg selv og jentene. Denne gangen noe custom made fra USA. Stikkord «glamour». Det er moro å ha noen hemmeligheter!

Jeg føler at jeg er på god gli med tanke på kreative utspill. Jeg koser meg skikkelig med å fikse soverommet mitt! Både farger og detaljer gir meg mulighet til å bruke litt av det jeg kan om design. Det er jo litt moro å faktisk bruke noe man har lært seg, og ikke bare gå og gjemme på det. For den kreative siden min har ligget på lur hele det siste året, og bare ventet på å få komme fram i lyset.

One thought on “Scrapping, her kommer jeg!…

  1. Så flott!!Scrappings er gøy – og så mange muligheter Marit! Muligheter er flott!!
    Og denne prinsen blir nok et yndet scrappeobjekt – helt klart! Farmora ringte hit i kveld, så hjertet mitt hoppet. Men det var bare noe "kjedelige" greier hun skulle spørre om…. 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *