Drømmehagen

Det er lov å drømme seg bort. Spesielt når man kan boltre seg med bilder i så lekre farger som disse fra Bohus. Nå som jeg har egen hage og terrasse, så er det jo faktisk mulig da. Vi får se hva sommeren bringer. Først må jeg bli ferdig med oppussingen inne. Slik ble i alle fall drømmehagen min… ♥

Fargeglad kreativitet. Konkurranse på Bohus, bli med her.
 

Ja, jeg elsker rødt og rosa! Balanser det hele med litt grønt, så har du den perfekte sommerdagen for meg. Det er farger som gjør meg glad. Akkurat slik vil jeg ha det. Derfor er jeg veldig spent på hva slags blomster som dukker opp i hagen min etter hvert. Det kan tenkes jeg må få litt gartnerhjelp igjen fra min egen fantastiske gartner, som to år på rad har overrasket meg med nye blomsterbed i bursdagsgave; Cecilie. Dessuten skal jeg sette i sving mine egne to små hagespesialister; jentene. De synes det er stor stas å få sitt eget blomsterbed som de kan så sine egne blomster i.

Jeg merker en stor forskjell om dagen. Jeg har nemlig lyst til å være kreativ igjen. Og det kan jeg egentlig ikke huske helt ordentlig når jeg sist hadde lyst til. Det forsvant bare. Satt til side av alle slags tanker og følelser som har opptatt hjertet mitt det siste året. Men disse siste dagene har jeg merket en ny indre ro. En ro som lar den kreative siden av meg komme fram igjen. Det føles deilig! Jeg tror jeg trengte å få satt en ordentlig strek for alt som har skjedd de siste månedene. Et skikkelig punktum. Jeg må bare leve litt, uten å være på leting etter noe som helst. Ta livet med ro og bare se hva som skjer. Glad, fri og kreativ! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *