Tivolimoro

Etter en lang og intens dag på jobben, så var jeg skikkelig sliten da jeg kom hjem. Og en smule spent da jeg tittet inn døra. Jentene hadde nemlig lovet meg å rydde, hvis vi skulle gå på tivoli. Tivoli på Mjøsstranda; man kan jo bare ikke la muligheten gå fra seg. Og de hadde faktisk ryddet! Så da ble det tivolitur allikevel. Jeg hadde nemlig mine tvil om akkurat det. Såpass godt kjenner jeg snuppene mine, ja. Det pleier å være helt andre ting som fenger en ettermiddag enn akkurat rydding.

Solskinn og 15 varmegrader en torsdagskveld i slutten av april. Bedre blir det nesten ikke! Og lite folk på tivoliet. De fleste skal sikkert gå en av de andre dagene.

Snuppeluppen i hoppeslottet
Nå kan man virkelig føle våren på kroppen, og det er så deilig. For en herlig kveld! Jeg håper været holder i hele helga, så jeg kan nyte litt av sola innimellom kjøring og oppussing. Det blir innspurt i leiligheta denne helga og den neste. Det går fort til jeg skal levere fra meg nøklene nå – heldigvis. Snart ferdig. Yes! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *