Glad, fri og kreativ tante til 3!

Jeg har blitt tante igjen!! ♥ ♥ ♥ Bittelille prinsen valgte den 2. mai som bursdagen sin. Han er stor og fin. Jentene kom gledesstrålende av toget da jeg hentet dem, for de hadde også fått sett bilde av ham. Vi gleder oss veldig til å reise på besøk og se han på ordentlig! Og så er vi veldig spente på hva han skal hete. ♥

Sakte men sikkert beveger jeg meg inn i den kreative verdenen igjen. I går leste jeg masse blogger. Det er det lenge siden jeg har gjort. Scrappeblogger. Kakeblogger. Designblogger. Andre blogger. Alle ga meg ideer og inspirasjon, og jeg kjenner at jeg er klar for å sette igang igjen for fullt. Og jeg har allerede startet så smått.

Jeg fikser opp en kommode på soverommet mitt. Den passer ikke lenger inn i fargene jeg bruker der. Inspirasjonen kom plutselig da jeg stod lent over malebrettet og lurte på hva jeg skulle gjøre med malingen jeg hadde igjen på rullen. Jeg var spontan og rullet et strøk, og det ble lekkert. Så jeg tok ut skuffene, skrudde av knottene, og satte igang på ordentlig. Og den blir veldig fin. Jentene var misunnelige da de så fargen!… Den matcher nemlig den rosa-røde veggen min. Det blir så stilig!

 
Min rosa-røde kommode.

Gamle møbler blir enkelt som nye, med litt maling. Det er denne IKEA kommoden jeg har malt. Fargen passet fint før, men ikke nå.

Jeg har et par overraskelser på lur til jentene. Jeg har to små, trehvite IKEA mini-kommoder som ble brukt til scrappesaker. De maler jeg i farger som passer på rommene deres. De skal få hver sin som kan stå på de nye pultene de har fått. Jeg gjorde et funn da jeg tømte kjelleren på den andre sida av Mjøsa; jeg fant igjen to helt enkle pulter fra IKEA som jeg kjøpte for kanskje 50 kr stykket da de solgte dem ut for noen år siden. Jeg hadde tenkt å bruke dem til scrappebord, men det ble aldri noe av. Så nå har jentene fått nye pulter, og det kostet meg ingenting. 🙂

Nå skal jeg feire bittelille prinsen med litt is og en film! ♥

One thought on “Glad, fri og kreativ tante til 3!

  1. Gratulerer Tante!!
    Fikk bilde på sms i kveld – åååå så gossin! Skikkelig søtnos!! Flere som nok må ta en titt om ikke altfor lenge 😉

    Flott kommode – må nok finne på noe med maling snart jeg å, bare jeg får brukt arma litt mer.. Har begynt hos naprapat – og det gjør sitt.. au-au – men vondt skal vondt fordrive!!
    Og så er det jo gøy å se at du har funnet gleden ved å skape – venter spent på mer!!!
    KLEM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *