Kom mai, du skjønne milde

Mai ankom med gråvær og regn. Med mine inneplaner, så gjorde det ingenting. Jeg hengte ut flagget mitt for første gang på denne sida av Mjøsa, og ventet i spenning på om jeg skulle bli tante på denne flaggdagen. I skrivende øyeblikk så har jeg ikke blitt det, men dagen er jo ikke over ennå.

Det er to uker til jeg gir fra meg nøklene til leiligheta. To uker til å avslutte den delen av livet mitt på. Og jeg er nesten i havn. Jeg har også satt meg som mål å bli ferdig med soverommet mitt før det. Så jeg maler og står på. Innimellom sitter jeg på sofaen og gjør ingenting. Må bare ta ei pause. I kveld blir det en film, tror jeg. Må ta en kikk på TV’n og se om det er noe spennende å se på.

Jeg har forelsket meg i etsy, en amerikansk nettside som selger håndlagde produkter. Der er det så mye fint! Jeg har allerede bestilt noe som skal lages til jentene og meg. Det er litt ekstra moro med noe «custom made», som ikke alle andre har. Noe helt unikt som bare er vårt. Jeg kom over dette søte forkleet laget av sassyapron. Jeg klarte naturligvis ikke å motstå det. Friske farger gjør meg kjempeglad! Tenk så herlig det blir når jeg får nytt kjøkken og skal bake, iført mitt nye rosa forkle. Da blir det muffins og cupcakes på alle! 🙂

På vei i posten til meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *