Pinseaften

En herlig dag på fjellet. Jentene og jeg har gått tur opp til et av de faste stedene våre. Været var flott og temperaturen var god. Sola varmet godt da vi spiste maten vår ved Grønfossen. Vi tar oss god tid, både på veien opp og ned. Jentene har noen faste «klatre-trær» som de må innom. Oppe ved fossen var vi nesten en time. De lekte lenge og vel, og jeg bare satt og koste meg i sola.

Jeg har lekt meg med mitt nye Canon EOS 450 D i dag, og knipset naturligvis bilder i hytt og pine på turen. Det var moro!

En tur til Bjorli har vi også tatt. Der var vi bortom det nye «tunet» de bygger, i litt slik Røros-stil. Med koselige hus på hver side av en smal gate. Noen få butikker og en kafé var åpen. Det blir nok et koselig sted å gå når de blir helt ferdig.

Tusen takk for alle koselige kommentarer de siste dagene! Jeg har trukket vinneren av den søte pungen, ved hjelp av random.org. Vinneren ble kommentar nr 6 – Jane Elisabeth. Gratulerer!!! Send meg adressa di på Facebook, så sender jeg den til deg over helga. Takk igjen til alle dere som er innom og leser bloggen! 🙂

Ha en flott Pinseaften! 🙂

One thought on “Pinseaften

  1. Så herlige bilder av jentene dine! Og så bra at dere koser dere i bygda! 🙂
    Skulle snart vært og smakt på kakene på nye "5 fruer" (regner med det var der dere var??) snart. De er jo sååå gode!! *nam*

    Ha ei fortsatt fin-fin pinsehelg!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *