1. pinsedag

Nok en herlig dag på hytta! I dag ville jentene prøve syklene, så vi tok turen langs Rauma ned mot «Moen»; den vesle husmannsplassen som slekta kommer fra. Jentene syklet bokstavelig talt over stokk og stein. Litt sykling og mye leking. Vi har fått selskap av Mormor og Bestefar, som begge var behjelpelige med å trille/bære syklene når det trengtes.

Middagen inntok vi på Bjorli; det er alltid koselig å bli tatt med ut på middag av Mormor og Bestefar. De har veldig god mat på «Fem Fruer». Et besøk anbefales på det varmeste! Jeg måtte le litt da vi kom inn, for det var bare tremenninger og firmenninger å se på nesten alle bordene der inne. Det er tydelig at lokalbefolkningen vet om stedet, selv om turistene sliter litt med å finne fram… 🙂

Nå har vi tent opp i peisen, og skal slappe av resten av kvelden i hytta. Jeg hørte hvisking om vafler inne hos Mormor og Bestefar litt senere, så vi får bare belage oss på litt vaffel med sukker på før jentene skal legge seg.

Det er herlig på hytta. Vi koser oss alltid her. Jeg synes vi er veldig heldige som har ei hytte som står og venter på oss, akkurat når vi måtte ønske. 🙂

One thought on “1. pinsedag

  1. res bare heeelt herlig ut, Marit!!! :))
    Og JA, maten hos Fruene er sååå god! For ikke å snakke om kakene…. *sikle*

    Kos dere med peisvarme og vafler i kveldinga! 🙂

    Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *