Hjemme igjen

Så var vi vel hjemme igjen, etter en fin Pinse på hytta. Det blir alltid litt nedtur å reise ned igjen derifra. Eldstesnuppa funderte på om vi ikke kunne bo litt der oppe. Det er jo skole der, også, så hun mente ikke at det skulle bli noe problem i det hele tatt. Men vi satte oss nå i bilen og reiste ned igjen, sammen med resten av pinsetrafikken. Man ligger liksom alltid i en eller annen kø ned Gudbrandsdalen.

Mest spent var jeg på om jeg skulle oppdage nok en maur-invasjon da jeg låste opp døra, men den gang ei. De har heldigvis holdt seg der de hører hjemme!

Jentene er i seng, men eldstesnuppa har ennå ikke sovnet. Det har hjulpet veldig at de ligger på hvert sitt rom, men jeg må nok få kjøpt noen lystette rullgardiner som passer, tror jeg. Det vil nok hjelpe på innsovningen hennes. Og forhåpentligvis litt på lengden av søvn, også! På hytta sov hun mye lengre enn her hjemme. Den friske fjell-lufta hjelper godt på slikt.

Så er det fire arbeidsdager før det igjen blir fri. Jeg gleder meg til helga! 🙂

One thought on “Hjemme igjen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *