Skattekista er åpen

Så var hverdagen over oss igjen. Jentene kom seg så vidt opp i dag tidlig. De var rimelig utslåtte i dag, begge to. Jeg måtte rett og slett løfte snuppeluppen ut av senga hennes og inn på badet. Det tok jo sin tid før eldstesnuppa sovnet i går, men hun trenger ikke så mye søvn så hun er generelt veldig lite trøtt om morgenen.

Jeg har åpnet lokket på en gammel skattekiste; en eske med alle de gamle kassettene mine i! Fant dem igjen innerst i kjellerboden på den andre sida. Noe så moro å kikke gjennom dem, i jakt på noen gamle godbiter. Jeg får fortsette dykket i arkivet i morgen, for der er det noe å kose seg med flere kvelder, tror jeg.

Eldstesnuppa har arvet det gamle stereoanlegget mitt. Det står koblet opp på rommet hennes nå. Du verden så stolt jeg var av det! Hun kan spille både kassetter og plater, så hun får arve noen av kassettene også. Det blir sikkert stas. Hun er nemlig veldig opptatt av 80-tallet. Det er jo så «retro» nå!… 🙂

Her er en gammel favoritt fra 1989 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *