Sol ute, sol inne

Nok en fin dag nærmer seg slutten. Jentene tilbragte ettermiddagen hos tante, og jeg koste meg med en hyggelig rusletur langs Mjøsa. Sol ute, sol inne. Sol i hjertet, sol i sinnet. Når det er sol overalt, så er humøret på topp.

Jentene har vært på idrettsdag på skolen. Ikke akkurat eldstesnuppa sin drømmedag, men jeg gjorde mitt beste for å innprente i henne at det viktigste ikke er å vinne, men å gjøre sitt beste. Har man gitt noe sitt beste, så skal man være fornøyd med seg selv. Og det tror jeg hun var, for hun siterte meg nesten ordrett da hun fortalte meg om dagens opplevelser.

I morgen er det streik på SFO, så jeg får legge litt puslespill og se hvordan jeg får dagen til å gå opp. Og hvem vet, ting kan jo løse seg før morgendagen. Det er jo en av tingene når det gjelder streik; man vet aldri hva som kan skje fra en dag til den neste.

Uansett, jeg er glad og blid!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *