Solstek og musikk

Ja så ble vi «rammet» av streiken, vi også. SFO på skolen stengte i dag. Jeg løste det ved å ta pausa mi hjemme på ettermiddagen, fram til eldstesnuppa var ferdig på skolen. Det innebar at jeg satt hjemme på terrassen i sola, en hel time, uten å gjøre noe som helst. Det var herlig! Musikk på øret og sol på kroppen. Åh som jeg håper på flere slike varme dager!

Jentene hadde ballett igjen i kveld; generalprøve før søndagens avslutning. Det skal bli moro å se! Jeg føler meg som en privatsjåfør på onsdagene, for da gjør jeg ikke annet enn å kjøre fram og tilbake hele kvelden. Det føles i alle fall slik!

Etter at jeg hadde hentet snuppeluppen fra hennes parti, så fant jeg ut at tiden var inne til å teste mitt nye oppladbare vidunder; gressklipperen. Jammen fikk jeg det ikke til også, etter litt prøving og feiling på innstillingene til batteriet. Jepp, det er ikke en ting mor ikke klarer! Jentene var i alle fall mektig imponerte… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *