I’ll be the greatest fan of your life…

Lørdag og filmkveld med jentene. Vi må ha noen slike kosedager; dager der de får bestemme hva vi skal gjøre. Litt shopping på CC, middag som de får bestemme, og så en film etter deres valg. Kveldens valg ble «A Cinderella story» med Hilary Duff. Jentene liker henne. Det skader ikke med litt eventyr i hverdagen, for både liten og stor. 🙂

Edwin McCain – I’ll Be

I’ll be your crying shoulder
I’ll be love suicide
I’ll be better when I’m older
I’ll be the greatest fan of your life

Ei uke igjen før jeg skal tre inn i scrappingens verden på nytt. Jeg har ikke scrappet på nesten 18 måneder. Det blir litt rart på en måte, men jeg gleder meg veldig. Ikke minst til å treffe alle de koselige scrappedamene igjen! Jeg føler meg ganske mye mer ovenpå nå enn jeg gjorde den siste gangen da jeg traff mange av dem. Det kan egentlig ikke sammenlignes. Det er et hav av forskjell mellom hvordan jeg hadde det da og hvordan jeg har det nå. Jeg har det bra og livet er godt!

Jeg fikk en veldig hyggelig e-post her om dagen; noen hadde kommet over et dikt jeg skrev for noen år siden i en scrappe-sammenheng, og hun ønsket å bruke det i et bryllup der hun skulle holde tale. Det var kjempekoselig! Sånne små, gode overraskelser i hverdagen er en av livets store gleder. 🙂

To sjeler møtes i måneskinn
Den ene sier vil du bli min?
Hånd i hånd igjennom livet
Skal jeg gå med deg ved min side.

Kom og ta min hånd, min kjære
Sammen skal vi alltid være.
For endelig har dagen kommet
Da to skal bli til en.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *