Litt sommer igjen!

Etter mye regn de siste dagene, så dukket endelig sola opp. Og så fort sola kommer, så kommer varmen også. Noen timer på ettermiddagen så var det deilig sommer! Jeg benyttet sjansen til å sole meg litt på terrassen. Jeg må unne meg litt slik. Det har blitt mye oppussingen igjen den siste uka, og selv om jeg da tenker at jeg burde gjøre noe ute når sola skinner, så må jeg bare ta meg selv i nakken; nå skal jeg slappe av. Og da gjør jeg nettopp det; slapper av skikkelig. Setter meg ute med musikk på øret, og bare nyter varmen. Det er herlig!

Vi hadde besøk av Bente og co i dag, også. Jentene og prinsene koser seg veldig sammen. Bittelille prinsen har allerede blitt 6 uker gammel, og spanderer et smil til tante og kusiner. Vi blir naturligvis sjarmert i senk, alle tre.

Jentene gleder seg nå veldig til å få sommerferie. Størst denne uka er nok at det ikke er lekser. Begge frydet seg masse over det da vi kikket på ukeplanene deres. På fredag skal de til Lillestrøm igjen, og nå skal de være borte i 10 dager. Jeg tror de gleder seg til den ferien, begge to, og det er bra. De har kommet langt siden sommeren i fjor; spesielt snuppeluppen. 🙂

Og om nøyaktig tre uker, så sitter vi på flyet mellom New York og Los Angeles, alle tre… ikke lenge igjen dit nå! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *