Fredagskos

Så er det helg igjen; det er herlig! Ute regner det, men det gjør ingenting. Fredagsfølelsen har nemlig kommet for å bli, så jeg bare slapper av og koser meg. Film på TV, laptopen i fanget og sjokolade i godteriskåla. Ja, her er det avslapping på høyt nivå! 🙂

Vi innledet helga med å spise middag sammen med Bente og prinsene. Det er alltid koselig! Jentene jublet over å bare ha ei uke igjen på skolen før ferien. De skal være borte første delen av ferien sin, og så er det ikke lenge før vi setter oss på flyet med kurs for USA. Jeg kjenner at jeg virkelig er klar for den solfylte Vestkysten nå. Jeg har aldri opplevd regn der på sommeren før, så jeg satser på at dette året ikke blir noe unntak. Snuppeluppen gleder seg mest til å fly. Hun har allerede pakket veska hun skal ha med seg på flyet – flere ganger. Jeg vet ikke om hun har så veldig mye formening om alt det andre vi skal oppleve og gjøre. Hun er jo av typen som tar ting som det kommer, så hun kommer til å fryde seg, det vet jeg.

Nå får jeg slappe av videre… Ha en herlig kveld! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *