En god dag!

Tenk at en eneste setning kan bety så mye. En enkel linje. «Dette er det beste skoleåret jeg noen gang har hatt!!!», sitat eldstesnuppa. Ja, det var helt riktig å flytte hit. En større bekreftelse på det kunne jeg ikke ha bedt om, og det beste er at den kom helt av seg selv, helt uten at jeg spurte om noe som helst. Ja, det er en god dag å være mor! 🙂

Jentene og jeg har benyttet oss av det gode været og gitt bilen en vask før sommerferien. De var flinke og skrubbet gulvmattene. Det var visst skikkelig morsomt, for de sloss nesten om å få bruke skrubbebørsten. Det skal jeg huske på til en annen gang! Belønningen i det fine været måtte naturligvis bli is.

I morgen er det siste dag på skolen. Jeg tror høydepunktet er at de får lov til å ha med seg godteri til felles godteriskål i klassene. Snuppeluppen dro gledesstrålende fram lappen fra mappa si der det stod at det var lov.

Nå går det fort mot helga igjen, og jeg har innsett at jeg skal ha hele ti dager med såkalt «barnefri». Det blir nok godt å bare være meg en stund igjen; da kan jeg gjøre akkurat det jeg vil!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *