Sommer, tårer og tall…

Nok en herlig sommerdag ved Mjøsa. Det var på tide med litt gressklipping igjen. Jeg tok fram mitt grønne vidunder og satte igang. Det er egentlig ikke så veldig moro, men det er helt greit. Skulle gjerne hatt en eller annen magiker som kunne komme og trylle bort all løvetannen som popper opp. Uten dem tror jeg faktisk at det ville bli en mye morsommere opplevelse.

Eldstesnuppa har vært på bursdag; pizza på Dolly Dimple’s og etterfølgende kino. Det ble nok en litt uventet avslutning på kvelden, for det viste seg at filmen var veldig trist. Så det var en gråtkvalt jente som ringte da hun skulle hentes. Heldigvis var snuppeluppen og jeg rett rundt hjørnet, så det gikk helt fint. Sånn er det å være følelsesmenneske. Det er virkelig ikke mye hun har etter meg, men akkurat det trekket har hun tydeligvis fått med seg. Vi har det med å leve oss inn i ting. Empatien er i aller høyeste grad levende!

Skoleferien er rett rundt hjørnet, og jentene gleder seg helt enormt til å få ferie. Størst denne uka så langt er nok at det er leksefri. Akkurat det vet de å sette pris på, begge to. Jeg vet ikke om det er erstatning for leksene eller noe annet, men snuppeluppen har kastet seg over ei flott matematikkside på nettet. Og hun nøyer seg liksom ikke med å prøve seg på oppgaver for første eller andre trinn; nei hun kaster seg like godt i veien med matematikkproblemer for femte og sjette klasse. Ja ja, vi får se hvor lenge det varer. Jeg har jo hele tiden sagt at jentene er totalt forskjellig, og jeg har nesten ventet på at snuppeluppen skulle kaste seg over tall i stedet for bokstaver. Mor pleier jo å ha rett!… 🙂

One thought on “Sommer, tårer og tall…

  1. Heisan.

    Tusen takk for pungen:-) Kom i posten i dag.

    Tror det er noe som heter plenrens eller noe lignende om en for alvor vil kvitte seg med noe i plenen.

    Jane

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *