Sommer! Sommer og skolefri…

Ja så har sommerferien ankommet for skolejentene mine. Nå er det sommer og skolefri, på ordentlig! De hadde kost seg skikkelig på skolen i dag, begge to. I morgen skal de på ferie i ti dager. Når de kommer hjem er det bare dager før vi skal reise til USA. Som jeg gleder meg til en skikkelig ferie nå! 🙂

Jeg prøver å ikke bli urolig ved tanken på at de skal reise til utlandet uten meg. Vi får se hvordan det går når dagen kommer og de faktisk reiser; om jeg lykkes eller ei…

Bagene deres er nesten ferdigpakket. Det mangler bare litt småtteri, så er alt klart. Jeg har åpnet scrappebagen min igjen, for å få den ferdig til helgas scrappetreff. Det skal bli så godt å treffe de koselig damene igjen! 🙂

One thought on “Sommer! Sommer og skolefri…

 1. God ferie til jentene!!
  Og god tur på treff til deg!!!
  Kose deg!!

  Jeg skal kose meg på tur har jeg bestemt meg for!!
  Og kanskje jeg vingler en tur på søndag, innom Mjøstreff og hilser på 😉

  KLEM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *