Spenning i hverdagen

Litt spenning i hverdagen skal til. Litt uventet spenning fikk vi i går kveld, da det plutselig dukket fram ei mus på stua. Den hadde kommet inn gjennom terrassedøra og koste seg veldig bak bokhylla. Etter litt jaging og mye venting, fikk jeg den omsider ut igjen samme veien som den kom inn. Eldstesnuppa var til stor hjelp; ikke minst var hun god moralsk støtte.

Nå er jentene på ferie og de gleder seg veldig til turen de skal ta den neste uka. Jeg fikk den informasjonen jeg ba om, så jeg er nok roligere nå enn jeg var tidligere i kveld. Vi hadde noen timer sammen, med støtte fra mor/mormor, og det tror jeg jentene syntes var fint. Nå skal de kose seg i 10 dager og jeg skal bare være meg selv igjen en stund. Jeg er jo alltid meg selv; det er det eneste jeg klarer. Men nå skal jeg bare være meg og ikke mor noen dager; kunne slappe av helt alene eller ta en tur ut uten å måtte tenke på andre enn meg selv. Det er sunt og jeg vet at det er godt for meg. Og ja, jeg gleder meg veldig til akkurat det. Satser på mye sol og sommer i dagene som kommer; jeg ser for meg late ettermiddager i stolen på terrassen…

I morgen er det scrappetreff, og jeg gleder meg veldig til å se de koselige scrappedamene igjen. Scrappebagen står klar i bilen, og jeg får komme meg i seng så jeg er frisk og opplagt til å innta Hamar i morgen! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *