Jeg har scrappet!

Jeg har vært på scrappetreff igjen, og jeg har scrappet. For første gang på nesten et og et halvt år. Det var deilig å se at jeg fortsatt kan være kreativ; jeg kan fortsatt ha scrapbooking som mitt kreative utløp. Det hadde ikke blitt borte. To layouter første dagen, og så skal jeg dit igjen noen timer i morgen. Kanskje får jeg scrappet en til da.

Det aller koseligste var naturligvis å se alle de kjære rosa scrappedamene igjen. Jeg kjente veldig hvor mye jeg har savnet å treffe dem! Når jeg først har tatt skrittet ut i scrappeverdenen igjen, så skal det nok ikke gå så lenge før jeg hopper inn på forumet igjen, heller. Jeg vet bare at jeg må være helt klar igjen før jeg gjør det; helt klar til å steppe inn i det ansvaret igjen. For det var et ansvar. Det var mye å følge opp hele tiden. Mye å holde ved like, ikke minst av det tekniske. Det tok mye tid, og jeg vet nå hvor verdifull tiden min er. Men snart… 🙂

Kvelden tilbringes på Stange, hos mor og far. I skrivende stund sitter jeg under et teppe. Det var en smule kaldt på Hamar i dag, så jeg må prøve å bli varm igjen. Det flippes aktivt på TV’n mellom fotball-VM og det svenske kronprinsesse-bryllupet. Jeg sitter med pc’n på fanget og bare slapper av. Snakket så vidt med jentene før de skulle legge seg, så jeg fikk ønsket dem god tur og sagt hvor glad jeg er i dem. Jeg føler meg ganske rolig akkurat nå over tanken på at de skal reise utenlands. Det skal gå bra!

One thought on “Jeg har scrappet!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *