Shopping og kos

Nå nærmer ferien seg med stormskritt; jeg gleder meg masse! I kveld har jeg hatt det kjempekoselig på Nattåpent i byen. Først sammen med en gruppe veldig hyggelige mennesker, og så med Bente.

Søstrene Sisters la ut på shopperunde, og mimret over sist vi var på Nattåpent i byen alene. Det var i 1991, og vi kjøpte T-skjorter på JC med «Agent Dale Cooper» på, på timessalg. Tenk at det sitter ennå. Det må ha gjort et skikkelig inntrykk! Jeg husker jeg elsket den T-skjorta, så det er sikkert derfor.

Vi shoppet litt småtteri, og var også innom scrappebutikken og hilste på noen av scrappedamene som satt og hygget seg der. Jeg kjøpte meg dessuten er kjempefin gammel kunst-vase, signert av kunstneren. Den var litt moro!

Jeg merker jeg er sliten, etter mange aktiviteter de siste dagene. Men det er herlig! Det skal nok bli godt med ferie nå, ja. Jentene kommer hjem på søndag, så da skal vi kose oss skikkelig. Det går veldig fort til vi skal reise «over there» nå.

En dag igjen før ferien begynner… Jeg gleder meg! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *