Sommerferie!!!

Det var deilig å kunne ta sommerferie. Nå venter tre uker med sol og sommer på meg. Ja, for det blir naturligvis solskinn og herlig sommertemperatur nå som ferien min starter. Det er jeg helt sikker på! Riktignok startet ferien med et skikkelig skybrudd, men nå titter sola fram igjen. Nok en nydelig sommerkveld ved Mjøsas vestre bredd!

Heldig som jeg var, så fikk jeg igjen spise middag med Bente og Grillspesialisten, sammen med ei venninne som hadde kommet på besøk fra den andre sida. Heldige som vi var, Bente og jeg, så fikk vi hvert vårt nydelig pashmina skjerf fra henne. Rett og slett nydelig. Blått til Bente og bringebærrødt til meg. Perfekt! 🙂

Den fine rosa vasen min, laget av Hadelandkunstneren Severin Brørby, og med kunstnerens signatur risset inn i bunnen, har fått plass på bordet (i alle fall fram til jentene kommer hjem!). Sånt kan man altså finne på Nattåpent i byen, hvis man tar seg tid til å titte innom noen av bodene man går forbi… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *