Livet er godt!

Jentene er hjemme igjen fra den første ferien sin, og alt er godt. Det har vært deilig å ha ei uke alene, men det er enda bedre nå som jentene er hjemme. Da er alt på plass, rett og slett. 🙂

Jeg er i skikkelig feriemodus. Etter å ha gjort ferdig en del av gangen i helga, så slappet jeg velfortjent av på terrassen store deler av dagen. Det er så herlig med sol og sommer! Hvis været er like fint i morgen, så tenker jeg vi må ta oss en tur ned på stranda.

Det er bare ei uke igjen før vi sitter på flyet til USA. Som jeg gleder meg! Jeg har begynt å pakke. Den største utfordringen blir nok å finne på nok aktiviteter til å holde Snuppeluppen underholdt i 16 timer på fly. Jeg satser på at det blir en film eller to som hun liker ombord, som kan fange interessen i alle fall ei stund. Så får jeg fylle sekken hennes med noe spennende. Mor har alltid en ting eller to på lur!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *