6 dager igjen

Nå er nedtellingen, og pakkingen, i gang for fullt. Jeg prøver å være smart; hva trenger vi de 16 timene vi skal fly og hva kan vi pakke i koffertene? Mest mulig aktiviteter i sekkene til jentene, og et nytt DS-spill til hver. Det vil forhåpentligvis gjøre flyturen litt morsom, i alle fall.

Jentene har vært kjempeflinke og hjulpet til i hagen i dag. Innimellom oppussingen, så kommer jeg liksom på at jeg må gjøre litt ute, også. Så nå har vi kjørt bort flere trillebårlass med kvister og planter som jeg ikke ønsker å ha. Jeg har innsett at selve drømmehagen nok må vente til neste år, men jeg prøver da å gjøre en innsats ute innimellom. Utrette litt annet enn å bare klippe gresset.

Som belønning tok vi turen ned på stranda. Jentene trosset kaldt vann og store bølger, og badet lenge. De hylte av fryd begge to hver gang en bølge slo inn mot dem. Jeg bader ikke i Mjøsa med mindre det er 20 grader, så jeg solet meg i stedet. Det var ikke mange andre som badet heller, så jeg tror ikke det var så veldig mange grader i vannet nå. Nei, jeg får vente til vi ankommer den solfylte Vestkysten i stedet. Der blir det bademuligheter både i havet og på hotellene. Bikinien min og jeg er klare, vi!… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *