Moon Landing

Første feriedagen, og energien har vært på topp! Etter en liten tur ute i sola begynte det å regne litt, så da fant jeg ut at jeg like godt kunne bruke energien min til noe konstruktivt inne; male gangen. Tenkte det kunne være moro å overraske jentene med at jeg var ferdig med litt mer når de kommer hjem.

Jeg synes i grunnen det er ganske genialt å male i bikini; ikke den nye da, naturligvis, men en gammel en. Ikke får man maling på klærne, og så kan man bare gå rett ut på terrassen og sole seg så fort sola titter fram. Det fungerer veldig fint når man er alene og ikke venter besøk, i alle fall. At jeg ikke har tenkt på det før? Dagen har altså bestått av maling, soling, maling, soling, osv…

Etter et plutselig innfall bestemte jeg meg for å rusle meg en tur ned til Mjøsa i kveld. Været var (og er fortsatt) nydelig, og det var mange båter ute på vannet. Da jeg kom ned til vika tenkte jeg likegodt at jeg kunne rusle mot Mjøsstranda, og plutselig endte jeg opp med en is på Skibladnerbrygga, akkurat i det Mjøsas hvite Svane var på vei inn. Perfekt timing, med andre ord.

Det blir da ingen konsert på meg i kveld. Jeg ofrer Sivert (Høyem) til fordel for mer moro i USA. Jeg innså at det er veldig mye vi kan gjøre der borte for den summen som konsertene i kveld koster. Så satser jeg heller på at det kommer nye muligheter for å høre ham synge, om ikke så lenge. Og så har jeg min egen konsert her; Moon Landing på full styrke på iPoden akkurat nå. Den er bare best! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *